Dejlig respons fra tilfredse kunder til akupunktur.

“Jeg kom til Dyveke med en krop fuld af stress, træthed og hovedpine og blev mødt med en ro og varme, så jeg med det samme følte mig tryg. Dyveke er dygtig til at sætte sig ind i min situation og til spørge ind til symptomer, og hun er utrolig grundig i hendes udredning. Ved mine ugentlige akupunktur behandlinger følger hun op på, hvordan jeg har haft det i den mellemliggende periode, og til min egen store glæde mærker jeg positive forandringer efter behandlingerne. Jeg kan kun give Dyveke mine allerbedste anbefalinger”.

Anne Isaksen august 2018

 

”Da jeg startede på akupunktur hos Dyveke havde min krop det rigtig skidt. Jeg var tæt på at gå ned med stress. Min krop var presset til det yderste, hvilket gjorde at jeg ophobede masser af affaldsstoffer i kroppen som jeg ikke kunne komme af med. Affaldsstofferne gjorde at jeg hele tiden have ondt i kroppen og følelsen af at jeg ikke kunne være i min hud. Jeg sov dårligt og min fordøjelse fungerede ikke optimalt.
Jeg lærte Dyveke at kende gennem hendes yoga hold, hvor jeg oplevede hende som yderst kompetent og seriøs instruktør, hvilket gjorde at jeg fra starten havde fuld tillid til at hun ville tage behandlingen af mig seriøst og ikke ”bare” behandle.
Mine forventninger blev til fulde opfyldt og mere til – for Dyveke satte ikke bare nåle i mig. Hver gang blev der fulgt op og spurgt ind til hvordan jeg havde haft det og hvordan de forskellige symptomer havde reageret på sidste behandling, min tunge blev undersøgt for belægninger, min puls blev målt m.m. Fra gang til gang tjekkede hun op nyeste viden om de punkter hun skulle behandle.
Efter ca. 2 måneders forløb, har jeg nu fået en krop i balance. Min fordøjelse virker, jeg sover om natten og min krop udskiller nu affaldsstoffer og jeg kan igen være i min krop. Jeg har det som om jeg er blevet genfødt og har fået et nyt liv.
Det at Dyveke tager sig tid til at tage alle aspekter i betragtning og betragter kroppen, ens liv mm som en helhed der skal fungere – og ikke bare at man skal behandle de symptomer man nu kommer med – gør at behandlingen har virket for mig.
Jeg giver Dyveke mine aller bedste og varmeste anbefalinger og vil klart fortsætte hos hende for at sikre en fortsat velfungerende krop.”

Lene Høg, august 2018

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.